Airpop SIP-panelen

Ontdek onze innovatieve en sterk isolerende Airpop SIP-panelen, een ideale keuze voor duurzaam bouwen.

Deze panelen, vervaardigd uit hoogwaardig OSB-3 en Airpop-isolatiemateriaal, bieden uitstekende thermische prestaties en constructieve mogelijkheden voor diverse bouwprojecten, zoals woningen, schuren en aanbouwen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bieden flexibiliteit in de dikte, met opties die variëren van 70 mm tot 364 mm.

Wat maakt onze Airpop SIPS zo bijzonder? Ze hebben een uitstekende isolatiewaarde, waardoor uw gebouw energie-efficiënter wordt en u kunt besparen op energiekosten. Daarnaast bieden ze een hoge stabiliteit en stevigheid, waardoor ze voldoen aan de eisen van moderne bouwconstructies.

Met de RD-waardes variërend van 1.42 tot 9.71, afhankelijk van de gekozen dikte, zorgen onze Airpop SIPS voor een optimale thermische isolatie. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en vermindert warmteverlies.

Bij Queenels Europe B.V. streven we ernaar om hoogwaardige bouwoplossingen te bieden die niet alleen duurzaam en efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de strengste bouw- en milieunormen. Deze panelen zijn milieuvriendelijk en volledig recyclebaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor uw bouwprojecten.

Wilt u meer informatie over onze Airpop SIP-panelen of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en advies op maat.

Bouw met Queenels Europe B.V. en maak gebruik van onze innovatieve bouwsystemen voor een duurzame toekomst.

Brochure aanvragen