Over ons​

Queenels Europe B.V.

Queenels Europe B.V. is ontstaan vanuit de drive om een positieve bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar we momenteel in Nederland voor staan.

Er is een enorme vraag naar woningbouw in Nederland en er is een chronisch tekort aan aanbod voor diverse doelgroepen. Terwijl de meeste bouwbedrijven proberen deze uitdagingen aan te gaan door traditionele bouwmethoden efficiënter in te richten, kiest Queenels Europe B.V. voor een revolutionaire en bewezen aanpak die al succesvol is gebleken in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavische landen.

Wij willen Nederland laten kennismaken met een duurzame, circulaire en kostenefficiënte manier van bouwen: ons gecertificeerde Queenels Bouwsysteem op basis van SIP-panelen.

Queenels Europe B.V. biedt met dit gecertificeerde SIP bouwsysteem een laagdrempelige oplossing voor:

  • Woningnood in Nederland, door de ontwikkeling van een duurzame en circulaire bouwmethode;
  • Stikstofcrisis, door bij te dragen aan de ontwikkeling en realisatie van een stikstofarm/vrij bouwproces;
  • De krapte op de arbeidsmarkt, door financieel aantrekkelijke woonoplossingen te bieden voor (tijdelijke) woningzoekenden.
SIPS in Queenels fabriek

Missie

Onze missie is om de Europese woningbouwmarkt sneller, duurzamer, circulairder, stikstofvrijer en goedkoper te laten worden.

Visie

Wij streven naar een wereld waarin iedereen in staat is om een betaalbare en duurzame, circulaire woning te bezitten en te bewonen.

Onze Bijdrage

Door Europa kennis te laten maken met onze revolutionaire Queenels bouwsysteem, willen wij iedereen in staat stellen om gebruik te maken van een sneller, duurzamer, circulairder, stikstofvrijer en goedkoper bouwproces.

Onze Fabriek

Onze gecertificeerde SIP bouwsysteem worden volledig constructief dragend en isolerend gefabriceerd in onze eigen fabriek in Europa. Met behulp van de meest geavanceerde technieken en met goed opgeleid en getraind personeel produceren wij de SIP-panelen. We hebben een maximale productiecapaciteit van 24.000 m2 per maand.

Het Queenels Bouwsysteem wordt volledig kant-en-klaar bij u op de bouwplaats geleverd, inclusief bevestigingsmaterialen en installatietekeningen.

De machine waarmee onze SIP-panelen mee gemaakt worden.

Partners van Queenels Europe B.V.

Partner van NL Greenlabel

Partner van NL Greenlabel

NL Greenlabel streeft een wereld na waarin mens en natuur in balans zijn. Queenels vind het belangrijk om hier onderdeel van te zijn en belangrijke stappen te maken met andere partners.

Partner Green Chemistry Campus

Partner van Green Chemistry Campus

Door de ontwikkeling van ons Biobased SIP-paneel hebben wij bij de Green Chemistry Campus een plek om te testen en onderzoek te doen.

Partner van Treeport

Partner van TreePort

Treeport is groot voorstander van innoveren en experimenteren. Met onze SIP-panelen en de ontwikkeling van het Biobased SIP-paneel is dit een interessante samenwerking.