Global Warming Potential

Bij Queenels Europe B.V. begrijpen we dat het Global Warming Potential (GWP) een cruciale factor is in de strijd tegen klimaatverandering. Als vooraanstaande producent en leverancier van SIP-panelen, erkennen we de verantwoordelijkheid om onze impact op het GWP te verminderen en een duurzame bijdrage te leveren aan het milieu.

Het GWP is een maatstaf die de relatieve bijdrage van broeikasgassen aan het broeikaseffect meet. Het geeft aan hoeveel keer sterker een bepaald broeikasgas is in het vasthouden van warmte in vergelijking met kooldioxide (CO2) over een bepaalde tijdsperiode, meestal 100 jaar. Dit betekent dat broeikasgassen met een hoger GWP een grotere negatieve impact hebben op het broeikaseffect en dus op klimaatverandering.

efficiency en sustainability

Duurzaam alternatief

Onze SIP-panelen bieden een duurzaam alternatief voor traditionele bouwmaterialen en dragen bij aan het verminderen van het GWP. De panelen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en staan bekend om hun uitstekende thermische isolatie en energie-efficiëntie. Door SIP-panelen te gebruiken in bouwprojecten, verminderen onze klanten hun energieverbruik en CO2-uitstoot, waardoor ze een positieve impact hebben op het GWP en het milieu.

Transparantie

Als bedrijf zetten we ons in om onze productieprocessen zo efficiënt en duurzaam mogelijk te maken. We streven naar transparantie en rapportage om onze klanten te helpen hun eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken. Door de bron van onze grondstoffen en de milieu-impact van onze SIP-panelen openbaar te maken, willen we bijdragen aan een grotere bewustwording over de impact van bouwmaterialen op het GWP.

Ons doel

Ons doel is om samen met onze klanten en partners bij te dragen aan een groenere toekomst en een duurzame planeet voor de komende generaties. We zijn vastberaden om onze duurzame bouwoplossingen voort te zetten en het GWP te verminderen. Zodat we samen een positieve impact kunnen hebben op het klimaat en het milieu. Bij Queenels Europe B.V. geloven we dat duurzaamheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan, en we zetten ons met passie en toewijding in voor een betere en schonere wereld. 

samenwerkingen voor het verminderen van het GWP