Duurzaamheid Queenels

Bij Queenels staat duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groene toekomst centraal. Met een diepgewortelde betrokkenheid bij belangrijke mondiale initiatieven zoals het verminderen van het Global Warming Potential (GWP) em het nastreven van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Hiermee streven we ernaar een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

duurzaamheid impact queenels

Global Warming Potential (GWP)

Het Global Warming Potential (GWP), is een maatstaf die de relatieve bijdrage van verschillende broeikasgassen aan het broeikaseffect en de opwarming van de aarde meet. Bij Queenels Europe B.V., begrijpen we de grote betekenis van het GWP en duurzaamheid. We zetten ons actief in om de impact van broeikasgassen te verminderen. Onze SIP-panelen bieden een duurzaam alternatief voor traditionele bouwmaterialen. Dit leidt tot lagere CO2-uitstoot en een positieve bijdrage aan het verminderen van het GWP en duurzaamheid. Lees hier meer over..

Sustainable Development Goals (SDG's)

Bij Queenels Europe B.V. zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige SIP-panelen voor duurzame bouwoplossingen. Met trots dragen wij bij aan verschillende Sustainable Development Goals (SDG’s) door onze activiteiten. 

Ontdek hier hoe Queenels Europe B.V. met haar SIP-panelen individueel de SDG's aanpakt.

duurzaamheid doelen