Voorzetwanden en Renovatiewanden

Klaar voor een verbouwing of renovatie, alleen nog voorzetwanden nodig? Onze Queenels voorzet- en renovatiewanden zijn een ideale oplossing. Door het prefab voor te bereiden kan het op de bouwplaats gemakkelijk geïnstalleerd worden en is uw verbouwing zo klaar.  

Onze voorzet- en renovatie wanden zijn leverbaar in twee mogelijkheden. Ten eerste, een laag gips met isolatiemateriaal. Ten tweede, een laag OSB met isolatiemateriaal. Zo hebben we voor elk renovatieproject een passende oplossing. Wij adviseren gebruik te maken van Graphite Airpop isolatie. Dit zorgt voor hoge isolatiewaardes en geeft een betere thermische prestatie. 

Verder vanaf 2023 bestaat de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor één isolatiemaatregel. Het is zelfs toegestaan dat deze maatregel al is uitgevoerd op of na 2 april 2022. Als u hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u een aantrekkelijk subsidiebedrag. 

Dit is ideaal om aan te vragen als u gebruik gaat maken van de voorzet- en renovatie wanden van Queenels. 

Queenels Voorzetwand los van elkaar

Productie

In onze fabriek maken wij uitsluitend gebruik van Europese grondstoffen met de bijbehorende certificaten. 

Vervolgens wordt in de gecontroleerde fabriek de plaat en isolatie aan elkaar verlijmd. 

Queenels voorzetwanden gezien vanaf de zijkant

Subsidie

Vanaf 2023 bestaat de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor één isolatiemaatregel. Het is zelfs toegestaan dat deze maatregel al is uitgevoerd op of na 2 april 2022. Als u hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u een aantrekkelijk subsidiebedrag. 

Dit is ideaal om aan te vragen als u gebruik gaat maken van de voorzetwanden van Queenels.