Deuren en Kozijnen​

Bij Queenels Europe B.V. begrijpen we dat het voltooien van uw project essentieel is voor het creëren van de perfecte woning. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment deuren en raamkozijnen om uw project volledig af te ronden. Of u nu een nieuwbouwproject hebt of uw bestaande woning wilt renoveren, wij hebben de ideale oplossingen voor u. 

Wij werken samen met gerenommeerde merken, waaronder Rehau, Elvial en Profilink, om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit deuren en raamkozijnen leveren die voldoen aan uw eisen op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Deze merken zijn bekend om hun toonaangevende producten en innovatieve ontwerpen, waardoor u kunt vertrouwen op de uitstekende prestaties en duurzaamheid van onze producten.

Voordelen PVC of aluminium kozijnen en deuren van deze 3 merken:

  1. Onderhoudsvrij: PVC en aluminium kozijnen en deuren vereisen weinig onderhoud en blijven jarenlang in goede staat.
  2. Isolatie: PVC en aluminium biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie, wat leidt tot energiebesparing en verbetering van het comfort binnenshuis.
  3. Duurzaamheid: PVC en aluminium is weerbestendig en heeft een lange levensduur, wat resulteert in een lagere kosten op de lange termijn.
  4. Veiligheid: PVC en aluminium kozijnen en deuren bieden extra beveiliging tegen inbraak en weersomstandigheden.
  5. Stijlvol: PVC en aluminium kozijnen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u ze kunt aanpassen aan de stijl van uw huis.
  6. Milieuvriendelijk: PVC en aluminium is recyclebaar en heeft een lagere impact op het milieu dan andere materialen.

Rehau

Rehau staat bekend om zijn hoogwaardige kunststof raamkozijnen en deuren. Deze producten bieden tal van voordelen, waaronder een lange levensduur, weerbestendigheid en minimaal onderhoud. Met Rehau profiteert u van absolute ontwerpvrijheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De profielen zijn voorzien van de unieke high-definition-finishing, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn en vuilafstotend zijn. Met Rehau zijn uw raamkozijnen en deuren niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Rehau kozijn

Elvial

Elvial biedt een mooie balans tussen prijs en kwaliteit met zijn aluminium raamkozijnen en deuren. Deze producten zijn betaalbaar en toch degelijk, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor investeerders. Met Elvial kunt u rekenen op hoogwaardige producten die voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van prijs, duurzaamheid en esthetiek. Kies voor Elvial en geniet van de perfecte combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit.

Elvial kozijnen

Profilink

Voor de beste kwaliteit in het goedkopere segment van pvc-deuren en raamkozijnen bieden we de Profilink Premium-serie. Profilink staat bekend om zijn ongeëvenaarde varianten en keuzemogelijkheden. U kunt kiezen uit een breed scala aan ontwerpen en stijlen die perfect aansluiten bij uw smaak en behoeften. Profilink Premium biedt hoogwaardige pvc-producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, waardoor u profiteert van zowel kwaliteit als betaalbaarheid.

Kozijn profilink

Bij Queenels Europe B.V. streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw project tot in de puntjes af te werken. Of u nu op zoek bent naar kunststof, aluminium of pvc-deuren en raamkozijnen, wij hebben de perfecte oplossingen voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomwoning