Graphite Airpop SIP-Panelen

Ontdek onze sterk isolerende Graphite Airpop SIP-panelen, gemaakt van OSB-3 en grafiet Airpop isolatiemateriaal. SIPS staat voor Structural Insulated Panel System ofwel Constructief Isolerende Panelen. Het paneel (ook wel sandwichpanel genoemd) bestaat uit een OSB/3 voor- en achterblad met daartussen een isolerende kern. 

Deze panelen bieden niet alleen eenvoudige en constructieve bouwmogelijkheden voor woningen, schuren en aanbouwen, maar ook een verbeterde thermische isolatie. Dankzij de toevoeging van grafiet hebben deze panelen een hogere isolatiewaarde dan standaard Airpop-panelen. Grafiet fungeert als een efficiënte warmtegeleider en vermindert warmteoverdracht door het materiaal. Hierdoor zorgen deze panelen  voor een betere thermische isolatie in vergelijking met traditionele Airpop-panelen.

Onze Graphite Airpop SIPS zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in 4 verschillende diktes. Ze bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden voor uw bouwprojecten. De RD-waardes variëren van 1.61 voor een 70 mm paneel tot 10.96 voor een 364 mm paneel, waardoor u kunt profiteren van uitstekende isolatieprestaties.

Wilt u meer informatie over onze Graphite Airpop SIPS of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en advies op maat.

Bouw met Queenels Europe B.V. en maak gebruik van onze innovatieve bouwsystemen voor een duurzame toekomst.

Brochure aanvragen