Queenels MiniMax 133

MiniMax 133 prefab woning
Verken een wereld van onbeperkte mogelijkheden in deze uitgestrekte, prefab casco MiniMax van 133 vierkante meter. Met doordachte ruimtelijke indelingen op één niveau biedt dit huis een veelzijdig blanco canvas met negen ruimtes. Het is klaar om jouw visie tot leven te brengen in elke hoek.
Wij kunnen uw huis volledig aanpassen aan uw wensen en behoefte! 

Omschrijving

De MaxiMax 133 biedt een scala aan negen verschillende ruimtes, elk met het potentieel om getransformeerd te worden tot functionele en sfeervolle leefruimtes. 

Deze casco Prefab woning daagt je uit om je eigen stempel te drukken op elke ruimte. De buitenmuren, binnenmuren, dak en vloer vormen een solide basis waarop je jouw ideale leefruimte kunt bouwen.

*Deze Prefab woning wordt als prefab bouwpakket op maat geleverd, wat betekent dat de buitenmuren, binnenmuren, het dak en de deuren en kozijnen zijn inbegrepen daarbij. De interne indeling en verdere afwerking zijn aan jou om te realiseren, waardoor je de flexibiliteit hebt om elk van de zeven ruimtes aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en praktische behoeften.

Wij helpen hier graag bij om dit zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. 

Contact opnemen