Queenels MiniMax 38

MiniMax 38 prefab woning

Stap binnen in een wereld vol onbeperkte mogelijkheden met dit veelzijdige prefab casco MiniMax van 38 vierkante meter. Met drie open ruimtes op de begane grond biedt dit huis een leeg canvas om je eigen unieke visie tot leven te brengen en elke hoek aan te passen aan je behoeften.

Wij kunnen uw huis volledig aanpassen aan uw wensen en behoefte! 

Omschrijving

De ruime en lichte leefruimte kan dienen als een gezellige woonkamer, een inspirerend atelier, een rustige studeerkamer of welke andere functie je ook maar kunt bedenken.

De aangrenzende ruimte wacht op jouw creativiteit om er betekenis aan te geven. Of het nu een eetkamer, een ontspanningsruimte of iets heel anders wordt, de keuze is aan jou.

Deze casco Prefab woning daagt je uit om je eigen stempel te drukken op elke ruimte. De buitenmuren, binnenmuren, dak en vloer vormen een solide basis waarop je jouw ideale leefruimte kunt bouwen.

*Deze Prefab woning wordt als prefab bouwpakket op maat geleverd, wat betekent dat de buitenmuren, binnenmuren, het dak en de deuren en kozijnen zijn inbegrepen daarbij. De interne indeling en verdere afwerking zijn aan jou om te realiseren, waardoor je de flexibiliteit hebt om elk van de zeven ruimtes aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en praktische behoeften.

Wij helpen hier graag bij om dit zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. 

Contact opnemen