Queenels MiniMax 48

MiniMax 48 prefab woning

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden met dit veelzijdige prefab casco MiniMax van 48 vierkante meter. Met zes ruimtes op één laag biedt dit huis een blanco canvas om je eigen unieke visie tot leven te brengen en elke ruimte aan te passen aan je behoeften.

Wij kunnen uw huis volledig aanpassen aan uw wensen en behoefte! 

Omschrijving

Deze casco Prefab woning daagt je uit om je eigen stempel te drukken op elke ruimte. De buitenmuren, binnenmuren, dak en vloer vormen een solide basis waarop je jouw ideale leefruimte kunt bouwen.

*Deze Prefab woning wordt als prefab bouwpakket op maat geleverd, wat betekent dat de buitenmuren, binnenmuren, het dak en de deuren en kozijnen zijn inbegrepen daarbij. De interne indeling en verdere afwerking zijn aan jou om te realiseren, waardoor je de flexibiliteit hebt om elk van de zeven ruimtes aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en praktische behoeften.

Wij helpen hier graag bij om dit zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. Of je nu droomt van een vakantiehuis aan het water, een artistiek toevluchtsoord, een multifunctioneel atelier of iets anders, dit huis wacht op jouw visie om het tot leven te brengen.

Contact opnemen