Queenels MiniMax 65

MiniMax 65 prefab woning

Welkom in de veelzijdige wereld van deze compacte, prefab casco MaxiMax van 65 vierkante meter. Met slimme ruimte-indelingen van 5 ruimtes op één niveau, biedt dit huis een leeg canvas waarop jij je eigen unieke en ideale leefruimtes kunt creëren.

Wij kunnen uw huis volledig aanpassen aan uw wensen en behoefte! 

Omschrijving

Met vijf diverse ruimtes tot je beschikking, heb je de vrijheid om elke kamer aan te passen aan jouw behoeften. Stel je voor hoe je een van de kamers omtovert tot een gezellige werkplek, compleet met een comfortabel bureau, ergonomische stoelen en voldoende natuurlijk licht. Een andere kamer kan dienen als een rustige leeshoek, waar je kunt ontspannen met je favoriete boeken en een warm drankje.

Deze casco Prefab woning daagt je uit om je eigen stempel te drukken op elke ruimte. De buitenmuren, binnenmuren, dak en vloer vormen een solide basis waarop je jouw ideale leefruimte kunt bouwen.

*Deze Prefab woning wordt als prefab bouwpakket op maat geleverd, wat betekent dat de buitenmuren, binnenmuren, het dak en de deuren en kozijnen zijn inbegrepen daarbij. De interne indeling en verdere afwerking zijn aan jou om te realiseren, waardoor je de flexibiliteit hebt om elk van de zeven ruimtes aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en praktische behoeften.

Wij helpen hier graag bij om dit zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. 

Contact opnemen