Queenels MiniMax 96

Uw Minimax 96 prefab huis gemaakt van SIPs. Maximaal comfort en Minimale bouwtijd

MiniMax 96 prefab woning met SIPS als basis

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze ruime, prefab casco MiniMax van 96 vierkante meter. Met slimme indelingen van zeven ruimtes op één niveau, biedt deze schuurwoning een veelzijdig canvas om jouw persoonlijke visie van comfortabele en functionele leefruimtes te verwezenlijken. 

Wij kunnen uw huis volledig aanpassen aan uw wensen en behoefte! 

Omschrijving

Met maar liefst zeven diverse ruimtes om mee te werken, kun je elke hoek van dit huis transformeren in een unieke en passende ruimte. Stel je voor hoe je een van de kamers omtovert tot een gezellig thuiskantoor, waar je geconcentreerd en productief kunt werken. Een andere kamer kan dienen als een inspirerende kunststudio, waar je je creatieve energie kunt laten stromen.

Deze casco Prefab woning daagt je uit om je eigen stempel te drukken op elke ruimte. De buitenmuren, binnenmuren, dak en vloer vormen een solide basis waarop je jouw ideale leefruimte kunt bouwen.

*Deze Prefab woning wordt als prefab bouwpakket op maat geleverd, wat betekent dat de buitenmuren, binnenmuren, het dak en de deuren en kozijnen zijn inbegrepen daarbij. De interne indeling en verdere afwerking zijn aan jou om te realiseren, waardoor je de flexibiliteit hebt om elk van de zeven ruimtes aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en praktische behoeften.

Wij helpen hier graag bij om dit zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. 

Contact opnemen