Paris Proof-commitment

Bij Queenels Europe B.V. begrijpen we de waarde van onze SIP-panelen voor bedrijven die het Paris Proof-commitment hebben ondertekend. Als producent en leverancier van deze panelen, zien we hoe onze producten naadloos aansluiten bij de duurzaamheidsdoelen van deze bedrijven.

Onze SIP-panelen bieden koolstofarme bouwmaterialen die de CO2-uitstoot verminderen. Dat draagt bij aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen van onze klanten. Deze panelen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en dragen bij aan duurzame bouwpraktijken. Daardoor kunnen bedrijven hun inzet voor het Paris Proof-commitment waarmaken.

efficiency en sustainability

Milieu

Daarnaast zorgt de energie-efficiëntie van onze SIP-panelen voor kostenbesparingen op de energierekening. Deze efficiëntie heeft ook een positieve impact op het milieu. We zijn transparant over onze grondstoffen en productieprocessen. Daardoor kunnen onze klanten gemakkelijker voldoen aan hun rapportageverplichtingen op het gebied van duurzaamheid en koolstofemissies.

Verantwoordelijk ondernemen

Door te kiezen voor Queenels SIP-panelen, maken bedrijven die het Paris Proof-commitment hebben ondertekend een duidelijk statement over hun toewijding aan duurzaamheid. Dit is ook een teken van hun verantwoordelijk ondernemen. Het gebruik van onze SIP-panelen in hun bouwprojecten laat zien dat ze serieus bezig zijn met het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Ook laat je zien dat je concrete acties neemt om klimaatverandering tegen te gaan.

Bouwen aan een betere wereld

Bij Queenels Europe B.V. zijn we vastberaden om ons steentje bij te dragen aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering aan te pakken. Samen met onze klanten streven we naar een duurzame en klimaatvriendelijke toekomst, waarbij onze SIP-panelen een sleutelrol spelen in het bereiken van deze ambitieuze doelen. Samen bouwen we aan een betere wereld voor de komende generaties.

samenwerkingen voor het verminderen van het GWP