XPS SIP-Panelen

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van onze XPS SIP-panelen. SIP staat voor Structural Insulated Panels ofwel Constructief Isolerende Panelen. Het paneel (ook wel sandwichpanel genoemd) bestaat uit een OSB/3 voor- en achterblad met daartussen een isolerende kern.

Deze sterk isolerende panelen, vervaardigd uit OSB/3 en XPS-isolatiemateriaal, bieden de ultieme robuustheid en stevigheid die je zoekt. Of het nu gaat om de bouw van een woning, schuur of aanbouw, onze XPS SIPS zijn de ideale keuze.

Wat deze panelen zo bijzonder maakt, is hun indrukwekkende dikte en luchtdichtheid. Hierdoor geniet je van een ongeëvenaard comfort in je project. Of het nu gaat om warmtebehoud in de winter of koeling in de zomer, deze panelen zorgen voor optimale isolatieprestaties, waardoor je energie kunt besparen en het binnenklimaat kunt optimaliseren.

Onze XPS SIPS zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt voor je specifieke bouwproject. De RD-waardes variëren van 1.51 bij een 70 mm paneel tot 4.54 bij een 174 mm paneel, waardoor je kunt vertrouwen op uitstekende isolerende eigenschappen.

Wilt u meer informatie over onze XPS SIP-panelen of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en advies op maat.

Bouw met Queenels Europe B.V. en maak gebruik van onze innovatieve bouwsystemen voor een duurzame toekomst.

Brochure aanvragen